1. Home
  2.  » 
  3. Systemen
  4.  » Het OMC Systeem

Laatste nieuws

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

\

Geurverstuiver

\

Minimalistisch design

Het OMC Systeem

  • NVoor grote afdelingen
  • NFlexibel instelbaar
  • NSnelle plaatsing
  • NNaar wens uit te breiden

Ons vaste geursysteem is speciaal geschikt voor grote afdelingen. Bijvoorbeeld voor plaatsing in gangen. Het systeem bestaat uit een aansturingsunit die is verbonden met één of meerdere verstuivers. Via deze vernevelpunten wordt de etherische olie in duizenden druppeltjes in de lucht gebracht. De frequentie van de verstuiving wordt centraal geregeld in de aansturingsunit. Het besturingssysteem is door OMC in eigen beheer ontwikkeld en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Ook de verstuivers zijn van Nederlands fabricaat.

Flexibel instelbaar

De hoeveelheid etherische olie die het systeem vernevelt, is volledig naar wens instelbaar. In overleg stellen wij de juiste frequentie in. Niet te hoog, maar zeker ook niet te laag. Onze monteurs stellen het systeem optimaal in voor jouw verpleegafdeling. Vervolgens is er geen omkijken meer naar!

En heeft een bewoner onverhoopt een ongelukje gehad?

Geen nood, je kunt het systeem ook handmatig even wat hoger zetten, of ter plaatse ons draagbare systeem gebruiken.
Snelle plaatsing, nauwelijks overlast

Het OMC-Geursysteem is snel en eenvoudig te plaatsen. De installatie neemt per afdeling één dag in beslag. Bovendien is de overlast minimaal. Voor het aanleggen van de leidingen is geen hak- of breekwerk nodig. Bovendien hebben onze deskundige en speciaal opgeleide monteurs ruime ervaring met het werken in omgevingen als verpleeg- en ziekenhuizen, waar kwetsbare bewoners of patiënten verblijven. Zij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om overlast, verstoringen en stress voor de bewoners tot een absoluut minimum te beperken.

Zorgeloos verbouwen of verhuizen

Staat er binnenkort een verbouwing of verhuizing op de planning? Geen probleem! Het OMC-Geursysteem is modulair en dus geheel naar wens uit te breiden of aan te passen aan veranderende omstandigheden. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wij staan voor je klaar

Kortom, met ons OMC-Geursysteem ontzorgen wij je van a tot z. En is er onverhoopt toch nog iets niet helemaal naar wens? Ook dan staat ons team snel en vakkundig voor je klaar!

Meer weten over het vaste OMC-systeem?

Neem dan nu contact met ons op!

Het mooiste geschenk"

Voor mij is het mooiste geschenk wat je kunt krijgen een nieuwe dag om te leven en de geur van aromatherapie die mij doet denken aan wandelen in het bos of het ruiken van allerlei verse bloemen en vruchten.

Frans Erven | Zorgmanager verpleeghuis Lückerheide

Het laatste nieuws

Het nut van aroma therapie systemen

Het nut van aroma therapie systemen

Het systeem bestaat uit een aansturingsunit en een verstuiverunit. De aansturingsunit en verstuiverunit(s) zijn met elkaar verbonden middels een flexibele luchtslang. De aansturingsunit zorgt voor een lichte overdruk in het reservoir van de verstuiverunit. Deze druk...

Lees meer
Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: je bent er ongetwijfeld al eens mee in aanraking gekomen. Als olie voor op de huid om de spijsvertering te bevorderen, de luchtwegen te openen of om te helen. Óf als geurolie die in een ruimte wordt verneveld om bepaalde emoties en gemoedstoestanden...

Lees meer