1. Home
  2.  » Kwaliteit

Laatste nieuws

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Etherische oliën van de hoogste kwaliteit

Overweeg je om aromatherapie in te zetten om de geur bij jou in het zorgcentrum of ziekenhuis te verbeteren? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat je de beste kwaliteit etherische oliën gebruikt. Juist omdat je in de zorg te maken hebt met zieke en kwetsbare mensen. Gelukkig voldoen de oliën van OMC aan de hoogste kwaliteitseisen. Een geruststellende gedachte!

Kwaliteit gewaarborgd

Kwaliteit is al 20 jaar de onderscheidende succesfactor van OMC. Om de kwaliteit van onze etherische oliën te waarborgen, werken wij sinds jaar en dag samen met een vaste kring van producenten, plantagehouders en wetenschappers, die allemaal een substantiële bijdrage leveren aan ons product. Van al onze oliën kennen we dan ook de exacte herkomst. Daardoor kunnen wij vierkant achter de kwaliteit van onze producten staan.

Steeds weer nieuwe combinaties

Wat ook bijdraagt aan de kwaliteit van onze producten, is dat we regelmatig een nieuwe geur toepassen. Onze geursystemen worden gevuld met verschillende combinaties van etherische oliën. Vooral samenstellingen van bloemen-, bomen- en citrusgeuren zijn geschikt voor de zorg. Na verloop van tijd treedt geurgewenning op. We voorkomen dit door regelmatig een nieuwe geur toe te passen.

Zelf de kwaliteit van onze etherische olie beoordelen?

Neem dan nu contact met ons op!

Het laatste nieuws

Het nut van aroma therapie systemen

Het nut van aroma therapie systemen

Het systeem bestaat uit een aansturingsunit en een verstuiverunit. De aansturingsunit en verstuiverunit(s) zijn met elkaar verbonden middels een flexibele luchtslang. De aansturingsunit zorgt voor een lichte overdruk in het reservoir van de verstuiverunit. Deze druk...

Lees meer
Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: je bent er ongetwijfeld al eens mee in aanraking gekomen. Als olie voor op de huid om de spijsvertering te bevorderen, de luchtwegen te openen of om te helen. Óf als geurolie die in een ruimte wordt verneveld om bepaalde emoties en gemoedstoestanden...

Lees meer