1. Home
  2.  » Het Draagbare Systeem

Laatste nieuws

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

\

Your tooltip content goes here

Het draagbare OMC-systeem

  • NGeschikt voor kleinere ruimtes
  • NFlexibel inzetbaar
  • NGeschikt in de zorg
  • NInstelbaar naar wens

Het draagbare geursysteem van OMC, de Aromcé, is speciaal ontwikkeld voor kleinere ruimtes tot 35 m2. Dit mobiele geursysteem is zeer flexibel inzetbaar en daardoor bij uitstek geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld artsen- en tandartspraktijken, dialyseafdelingen, patiëntenkamers, hospices en thuiszorgsituaties.

Flexibel instelbaar

De Aromcé werkt op dezelfde manier als ons vaste geursysteem. Ook deze draagbare variant is volledig naar wens instelbaar. Verneveltijden, frequenties en pauzes kunnen stuk voor stuk eenvoudig op maat worden ingeregeld. Het grote voordeel is dat je met zo’n klein systeem heel gericht op een specifieke situatie kunt inspelen. Heb je hier vragen over? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Meer weten over het draagbare OMC-systeem?

Neem dan nu contact met ons op!

Het mooiste geschenk"

Voor mij is het mooiste geschenk wat je kunt krijgen een nieuwe dag om te leven en de geur van aromatherapie die mij doet denken aan wandelen in het bos of het ruiken van allerlei verse bloemen en vruchten.

Frans Erven | Zorgmanager verpleeghuis Lückerheide

Het laatste nieuws

Het nut van aroma therapie systemen

Het nut van aroma therapie systemen

Het systeem bestaat uit een aansturingsunit en een verstuiverunit. De aansturingsunit en verstuiverunit(s) zijn met elkaar verbonden middels een flexibele luchtslang. De aansturingsunit zorgt voor een lichte overdruk in het reservoir van de verstuiverunit. Deze druk...

Lees meer
Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: je bent er ongetwijfeld al eens mee in aanraking gekomen. Als olie voor op de huid om de spijsvertering te bevorderen, de luchtwegen te openen of om te helen. Óf als geurolie die in een ruimte wordt verneveld om bepaalde emoties en gemoedstoestanden...

Lees meer