Laatste nieuws

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Het systeem bestaat uit een aansturingsunit en een verstuiverunit. De aansturingsunit en verstuiverunit(s) zijn met elkaar verbonden middels een flexibele luchtslang. De aansturingsunit zorgt voor een lichte overdruk in het reservoir van de verstuiverunit. Deze druk verplaatst de etherische olie door het spruitstuk waar de olie in duizenden kleine micro druppeltjes wordt omgezet. Deze microdruppeltjes worden daarna in de lucht verneveld (aerosol). Een geringe, natuurlijke luchtcirculatie transporteert de etherische olie door de lucht over de afdeling. De door OMC ontwikkelde solid state besturing regelt de frequentie van de verstuiving die eenvoudig zelf af te stellen is en verschillende programma’s heeft die volledig naar wens ingesteld kunnen worden.

Op deze manier blijft er een gecontroleerde, regelmatige aanvoer en circulatie van etherische olie in de lucht en op de afdeling.

De systemen kunnen in een dag aangelegd worden met minimale overlast. Er is geen hak of breekwerk nodig om de leidingen aan te leggen. Onze monteurs zijn zeer bekend met de doelgroep en zullen overlast, verstoringen of stress voor de bewoners tot een absoluut minimum beperken.

Nog meer nieuws

Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: wat is het eigenlijk?

Etherische olie: je bent er ongetwijfeld al eens mee in aanraking gekomen. Als olie voor op de huid om de spijsvertering te bevorderen, de luchtwegen te openen of om te helen. Óf als geurolie die in een ruimte wordt verneveld om bepaalde emoties en gemoedstoestanden...

Lees meer